Biografija PDF
BIOGRAFIJA JASMINE MILOŠEVIĆ


Jasmina Milosevic je rodjena 25.10.1966.godine u Rumi od oca Živana Petrovića i majke Vukosave Petrović. Detinjstvo je provela u Putincima sa roditeljima i mlađom sestrom Biljanom. Bila je odličan đak i dobar drug. Još kao dete dok je slušala priče koje joj je prepričavao otac zavolela je književnost. Vremenom ljubav prema literaturi različitog žanra je rasla i ona je to delila sa svima koje je poznavala.

Završila je srednju medicinsku školu i rodila dvoje divne dece Tamaru Milošević (02.09.1986.) i Nemanju Milošević(20.11.1992.) sa čovekom kojem su jedno drugom bili sve, Branislavom Miloševićem.

Kao mlad bračni par uputili su se zajedno u veliki poduhvat. Formirali su prvu firmu za prizvodnju i prodaju softvera i hardvera na području Srema. Uz mnogo odricanja i veliki rad ta firma i danas postoji posle više od petnaest godina. Ime firme je Alfasoft. Jasmina Milošević je bila finansijski direktor preduzeća od trideset ljudi. Ona je bila veliki prijatelj svakome od njih. Umela je svakog da sasluša i pomogne pri rešavanju mnogih problema sa kojima su joj ljudi dolazili. Bila je tu i kada se radovalo. Delila je sa nama sreću i radost prilikom svakog malog ili velikog događaja. Rado nam je pozajmnjivala i preporučivala knjige iz njene velike biblioteke. Uvek je bila inicijator odlaska na mnogobrojne Sajmove knjiga, kolektivno iz firme. Bila je vesela žena puna života. Zračila je optimizmom i pozitivnim stavom. Veliki borac za prava poštenih i vrednih ljudi. Nije volela laž i nepravdu a ona joj se desila. Preminula je 31.01.2009.godine.

Svuda oko sebe je ostavljala pisane poruke u obliku stihova, rečenica... ispisane po listovima rokovnika ili koricama imenika (kao da je predosećala) da nas podseti da nastavimo i posle nje da čitamo i negujemo jednu divnu uspomenu na velikog čoveka Jasminu Milošević.